Έφυγε από τη ζωή σήμερα 15/6/20 ο πολυμήχανος, πολυτάλαντος μουσικοσυνθέτης Κώστας ΜπραβάκηςΟ Κώστας Μπραβάκης έζησε μια γεμάτη, καλλιτεχνική ζωή. Εξαιρετικά δραστήριος και δημιουργικός. Ένας αξιόλογος Μουσικοσυνθέτης, κιθαριστής, ποιητής και πεζογράφος. Αγαπημένος σύζυγος και πατέρας, με μια ξεχωριστή οικογένεια όπου όλα τα μέλη είναι μουσικοί ενώ η σύζυγός του Εύα Ιεροπούλου είναι επίσης και συγγραφέας

Εξαιρετικά αγαπητός σε όλους όσους είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε. Ένας σκεπτόμενος άνθρωπος, με εξαιρετικό χιούμορ, απλός και αυστηρός συνάμα. Μεθοδευμένα εργατικός με αστείρευτη αγάπη για τη μουσική, την οικογένειά του, τους μαθητές του, με πάθος για ζωή.


Έργα του έχουν εκτελεστεί σε μεγάλες καλλιτεχνικές αίθουσες ενώ πολλά από τα συγγραφικά του έργα έχουν εκδοθεί.


https://www.youtube.com/user/Mysicinvator/videos


Γεννήθηκε το 1962 και πέθανε σε ηλικία μόλις 58 ετών από μια δύσκολη νόσο που τον ταλαιπώρησε για αρκετά χρόνια . Ήταν μέλος της Ένωσης Ελλήνων Μουσουργών. Μουσική και τραγούδια του έχουν κυκλοφορήσει σε πολλούς δίσκους, ενώ έχουν εκδοθεί το μυθιστόρημα “pianissimo” εκδ. Μπαρμπουνάκη και οι ποιητικές συλλογές “εικοσιτέσσερα πρελούδια, δώδεκα σπουδές κι εφτά πικρά τραγούδια”, εκδ. Πανοπτικόν και “Εναέριες Ρίζες” εκδ. Πανοπτικόν” .


Στην ιστοσελίδα του μπορείτε να βρείτε βιβλία του από διάφορες εκδόσεις (μουσικά, ποιητικές συλλογές, δηιγήματα :


http://www.conbra.blogspot.com


Από τις Εκδόσεις Cambia τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του αλλά και στους κοντινούς του φίλους και συγγενείς. Άφησε μια πλούσια πολιτιστική κληρονομιά, δίδαξε μαθητές που θα συνεχίσουν το έργο του, και θα τον θυμόμαστε με πολλή αγάπη.

48 views0 comments