Απόστολος Ζαχάρης

Γνωρίστε τους συγγραφείς των Εκδόσεων Cambia!


Ξεκίνησα να ασχολούμαι επαγγελματικά ως οργανοπαίκτης από την ηλικία των 14 ετών . Ξεκίνησα να διδάσκω μπουζουκι σε ηλικία 22 ετών . Η αγαπη μου για το μπουζουκι προήλθε από τον πατέρα μου , ο οποίος είναι κι ο ίδιος οργανοπαίκτης. Η καθημερινή ενασχόληση του πατέρα μου με το μπουζουκι από μικρή ηλικία με έκανε να θεωρώ πλέον το μπουζουκι , απαραίτητο εφόδιο για την μετέπειτα ζωή μου.Η στιγμή , η οποία καθόρισε την καλλιτεχνική μου πορεία ήταν η πρώτη μου εμφάνιση σε μουσική σκηνη το 1998 στην Ελλάδα , όπου και ξεκίνησε το ευχάριστο μουσικό μου ταξίδι σε διάφορες σκηνές έπειτα από την πρώτη μου εμφάνιση. Η πρώτη μου εμφάνιση σε μουσική σκηνή ήταν μια από τις αναμνησεις που δεν ξεθώριασαν στον χρόνο.Αυτή την περίοδο εργάζομαι επαγγελματικά σε διάφορα ωδεία , στην πόλη όπου διαμένω , στην Θεσσαλονίκη . Στην νυχτερινή διασκέδαση το τελευταίο διάστημα συνεργάζομαι επαγγελματικά με τον Γιώργο Σαμπανη . Παράλληλα ετοιμάζω καινούργιες μεθόδους διδασκαλίας για ένα εύρος ηλικιών που θα καλύπτεται από οπτικοακουστικό υλικό .Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Βερολινο στις 31.07.1975.

Προέρχομαι από μουσική οικογένεια . Σταθμός στην μουσική μου εξέλιξη , αποτέλεσε ο πατέρας μου, όντας και ο ίδιος μουσικος .

Από το 1992 ξεκίνησα επαγγελματικές εμφανίσεις στο Βερολινο σε διάφορα κέντρα διασκέδασης και από το 1998 και μετά συνέχισα τις εμφανίσεις μου στην Ελλάδα.


Links: https://youtu.be/bL9UHLPIZwM

https://youtu.be/HSiDbcPFBt4

248 views0 comments