33 Παιχνιδοτράγουδα για την άνοιξη της Λένκα Πέσκου


Η Λένκα Πέσκου έχει μια μεγάλη πορεία στο χώρο του μουσικού παιδικού βιβλίου.

Από το 2012 συνεργάζεται με τις Εκδόσεις Cambia και μας έχει προσφέρει βιβλία με παρτιτούρες για πιάνο, κιθάρα, βιολί και άλλα όργανα όπως μεταλλόφωνο, όπως επίσης χορωδιακά τραγούδια, όλα για τους μικρούς μαθητές των ωδείων και των σχολείων. Λύνει τα χέρια των εκπαιδευτικών και των δασκάλων προσφέροντας από τη μία μια ύλη που ξυπνάει το ενδιαφέρον των παιδιών, από την άλλη υποστηρίζει τα παραδοσιακά τραγούδια της χώρας μας, κάποια μάλιστα έχουν μεταφερθεί από στόμα σε στόμα από πολύ πολύ παλιά και τα γνωρίζουμε όλοι μας.


Τα τελευταία χρόνια οι παρτιτούρες της περιέχουν και τραγούδια από όλο τον κόσμο αλλά και δικές της όμορφες συνθέσεις για παιδιά, ενώ έχει γράψει και βιβλία για γνωριμία των παιδιών με την ορχήστρα.

Τα περισσότερα βιβλία της περιέχουν ζωγραφιές για τα παιδιά να χρωματίσουν και έτσι να αγαπήσουν τον κόσμο της μουσικής, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να απασχοληθούν δημιουργικά.


Βρείτε όλα της τα βιβλία στο e-shop μας, www.cambiabooks.gr


Τα περισσότερα τραγούδια της θα τα βρείτε στο κανάλι της στο youtube: https://www.youtube.com/channel/UCIFfiSX4AfcgJft9jQc3cHg
58 views0 comments